Megablokken

Partij à 150 Stuks Megablokken
Afmeting: 150x60x60cm
Eventueel ook halve/passtukken leverbaar
Nu vanaf 52,50 per stuk
Franco per volle vracht, doch afhankelijk van de afleverplaats.

Levering in overleg
Prijzen zijn exclusief 21% btw

Resultaat 1–16 van de 36 resultaten wordt getoond

 

Megablokken als afscheiding of opslag voor mest, zand of puin

De betonnen megablokken zijn eenvoudig op iedere locatie te plaatsen en zijn tevens herbruikbaar.
Door de nokken en uitsparingen sluiten deze mega-blokken op elkaar aan. De megablokken vormen hierdoor een stevige muur.
De betonnen blokken kunnen op iedere gewenste indeling geplaatst worden.

Om het aantal benodigde megablokken 160x80x80cm en megablokken 160x40x80cm te berekenen deelt u het wandoppervlak door 1,28.
Bij de afmetingen van megablokken 160x80x40cm kunt u het wandoppervlak delen door 0,64.

Met een scherpe prijs van Timmerman beton bent u verzekerd van een betonnen oplossing die voor u een handig opslagsysteem biedt.

Sommige megablokken kunnen niet altijd even hoog opgestapeld worden, dit is afhankelijk van de dikte van het megablok. Met een blok van 40cm breed/dik kunt u niet zo hoog als een megablok van 80cm. Wanneer u de megablokken gebruikt voor het maken van een silo, dan dient u er ook rekening mee te houden dat wanneer u er met een schovel in rijdt, dat het blok wel 80cm dik is. Dit om te voorkomen dat het blok zou gaan verschuiven als u er tegenaan rijdt. Afhankelijk van de toepassing bieden wij u graag de juiste oplossing, het daarom aan te raden dan u contact met ons opneemt, zodat wij de geschikte megablokken aan kunnen bieden.

Voordelen van Megablokken:
De robuuste en duuzame betonblokken hebben een hoogwaardige betonkwaliteit en zijn super stabiel.
De megablokken kunnen geplaatst worden bij levering, zodat ze direct keurig en netjes op de plek komen te staan. Daarnaast is het gebruik van megablokken een eenvoudig en goedkoop stapelsyteem . De blokken zijn tevens geschikt voor hergebruik en zijn verplaatsbaar. Wilt u op korte termijn al een opslag maken voor vijvoorbeeld zand,grind,mest dan kan dat. De megablokken zijn op voorraad en kunnen doormiddel van eigentransport snel en zorgvuldig vervoerd worden. Onze chauffeurs zorgen dat de megablokken netje op de juiste plek komen en denk waar nodig met u mee.

Waarom 160x80x80cm megablokken:
De blokken zijn goedkoper in vergelijking met blokken die een hoogte van 40cm hebben. Daarnaast zijn deze bredere blokken hoger stapelbaar en zijn sterker als u er bijvoorbeeld met een shovel tegenaan zit. De blokken zullen minder snel verschuiving, waardoor het geheel mooi op zijn plek zal blijven staan. Door het gebruik van deze 160x80x80 blokken zijn er minder voegen en zullen de blokken minder snel beschadigen dan megablokken160x40x40. Tevens is het geheel sterker door minder voegen en heeft het bovendien een strakkere uitstraling.

Wilt u goed geïnformeerd worden over de juiste keuze van de blokken, bel of mail ons.
Timmerman Beton = snelle levering, scherpe prijs