Bezorgen door heel Nederland

Home | Bezorgen door heel Nederland

Heeft u geen mogelijk om uw tegels af te halen? Wij beschikken over uitgebreide transportmogelijkheden en leveren de bestrating met zorg bij u thuis af. Er wordt in overleg geleverd en wij zijn door het eigen transport zeer flexibel. De chauffeurs van Timmerman Sierbestrating denken met u mee en lossen uw bestelling netjes en keurig af. Uw bestelling wordt naast de vrachtauto gelost en wij doen ons uiterste best om het zo dicht mogelijk aan huis te leveren. Wanneer wij uw bestelling bezorgen bestaat de mogelijkheid om de bestelling bij de chauffeur af te rekening (via pin of contant).

Tarief bezorgen
Het tarief van bezorgen wordt bepaald en meegnomen in de offerte die u aanvraagt. Wij hebben eigen vervoer, dus kunnen vaak de bezorgkosten zeer laag houden. De bezorging kan dus in de meeste gevallen, ook al woont u niet dichtbij, voor scherpe prijzen worden aangeboden.

Afhalen
Heeft u de mogelijkheid om de bestelling af te halen met bijvoorbeeld een aanhanger of kleine vrachtwagen, dan kan dit natuurlijk ook. Eventueel kunt u voor een kleine bestelling onze aanhanger lenen. Let op dat dit alleen met kleine hoeveelheden kan. Bij een grotere bestelling moet u i.v.m. het gewicht al vaak een paar keer rijden en loont het niet om uw bestelling zelf te vervoeren.

Verzenden
Kleine pakketten, zoals verlichting, schroeven, kuipen etc. kunnen wij voor u verzenden met de pakketdienst. Wij rekenen hiervoor de standaard verzendkosten aan u door. Op deze manier hoeft u de bestelling niet af te halen en wordt het pakketje netjes bij u afgeleverd. Wanneer het om een grotere bestelling/pakket gaat, kan het soms niet mee met de pakketdienst. Bijvoorbeeld een tafelblad, stoelen etc. kunnen niet met de pakketdienst mee. Hiervoor schakelen wij onze externe vervoerder in. De bestelling kan dan op een pallet vervoerd worden.Afhankelijk van de hoeveelheid palletplaatsen betaalt u het transporttarief.