Hoe kan ik betalen?

Home | Hoe kan ik betalen?

Wanneer u een bestelling heeft gedaan bij Timmerman Sierbestrating kunt u op drie verschillende manieren betalen. Er is een mogelijkheid om contant te betalen, met de pin of overschrijving via de bank.

iDeal
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, kunt u er voor kiezen om de betaling via iDeal te regelen. Wij zullen u een orderbevestiging via de mail sturen. Hierbij wordt een iDeal betaallink toegevoegd waarmee u veilig kunt betalen. Het voordeel van vooraf betalen is dat het niet noodzakelijk is dat u bij de aflevering aanwezig bent. Het volledige bedrag dient echter wel vóór levering te zijn voldaan, zodat wij het transport kunnen inplannen en de betaling kunnen controleren.

Betalen via Pin
Wanneer wij met eigen transport (3 eigen vrachtwagens) uw bestelling komen afleveren kunt u het bedrag eventueel ook aan de chauffeur via de mobiele pin betalen. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag, dient u er wel rekening mee te houden dat u een maximaal bedrag kunt pinnen. In sommige gevallen kunt u bij uw bank tijdelijk de pinlimiet verhogen, zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Let op: Wanneer wij het transport uitbesteden aan een externe vervoerder, is er geen mogelijkheid om bij de chauffeur te betalen. In dat geval moet het volledige bedrag vooraf betaald worden via bankoverschrijving.

Contant betalen
Eventueel is het mogelijk om contant te betalen bij afleveren. Dit kan alleen als één van onze eigen chauffeurs uw bestelling komt afleveren. Onze chauffeur neemt de verkoopbon mee en u kunt het desbetreffende bedrag bij afleveren betalen. Wordt de vracht uitbesteed aan een extern vervoerder dan is deze mogelijkheid geen optie. Eventueel kunt u het bedrag ook vooraf bij ons kantoor betalen.