Timmerman Beton, sterk in betonwerk!

0522-480761 | info@timmermanbeton.nl

Stelconplaten M-plaat

Stelconplaten Milieu platen

Deze platen zijn speciaal ontwikkeld voor plekken/plaatsen waar kans op het doordringen van milieuschadelijke stoffen in de bodem groot is. Kenmerkend aan deze M-platen is dat deze is gemaakt hoogeaardig vloeistofdicht beton. Dit garandeert een optimale bescherming van de bodem. Het is van belang dat de naden tussen de stelconplaten vloeistofdicht worden afgekit.

Toepassen Stelconplaten M-plaat
Deze speciale platen kunt u toepassen wanneer de platen in contact komen of worden aangetast door bijvoorbeeld Benzine, Olie of agressive stoffen. De plaat is voorzien van een speciale plaatrand detailering die het mogelijk maakt om het juiste kitsysteem toe te passen. De ondelringe afstand tussen de platen moet opgevuld worden met voegmassa/kit. Deze stelconplaten kunnen alleen in combinatie met dit kitsysteem worden toegepast.

Stelconplaten M-plaat afkitten Stelconplaten M-plaat vloeistofdicht

Stelconplaten M-plaat leggen
Deze stelconplaten kunnen alleen met de vacu├╝mlifter worden gelegd. In de andere soorten platen zitten hijsvoorzieningen, maar dat kan bij deze platen natuurlijk niet. De deklaag is volledig afgesloten. De platen dienen gelegd te worden met een een afstandhouder. De voeg die tussen de platen overblijft zal +/- 5mm bevatten.

Geïnteresseerd in de speciale Stelconplaten?


Offerte aanvragen Stelconplaten M-plaat