H-profiel klinkers

H-profiel klinkers 8cm handmatig of machinale pakketten.


  

H-verbandklinker 8cm Grijs

Prijs per m2 (8cm) € 8.20 excl. 21% btw

Genoemde prijzen op basis van volle vrachten. Afwijkende aantallen geen probleem. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.
Prijs afhankelijk van de afleverplaats


  


H-verbandklinker 8cm Antraciet    

Prijs per m2 (8cm) € 9.20 excl.21% btw

Genoemde prijzen op basis van volle vrachten. Afwijkende aantallen geen probleem. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

Alle genoemde prijs zijn excl. 21% BTW
Prijs afhankelijk van de aflever plaats.


De H-profiel Klinker zijn de meest gebruikte stenen voor wegen en terreinen waar veel zwaar verkeer over gaat. Deze steen wordt vaak omschreven als H-stenen, H-klinkers of H-profiel stenen.

Klinkers met een H-profiel hebben een strakke afwerking, hierdoor is de H-profiel uitermate geschikt voor de aanleg van uw erfverharding of kavelpad.
De H-profiel klinkers worden geproduceerd met een hoogwaardige en slijtvaste deklaag. De 8cm dikke H-klinker zijn vanwege hun dikte en slijtvaste deklaag uiterst geschikt voor zware belasting.
Door de wijze van productie en de hoogwaardige deklaag blijft de kleur beter behouden dan betonklinkers van gewoon beton. Deze klinkers zijn in prijs kwaliteit verhouding zeer aantrekkelijk en een goedkope oplossing voor uw erfverharding.Offerte aanvragen H-profielklinkers