Stelconplaten N-plaat

Het merk stelconplaten N-plaat bestaat uit 2 varianten. U kunt kiezen voor een N-plaat met stalen omranding of een N-plaat voorzien van vellingkant. Beide soorten zijn gemaakt van constructief beton en zijn voorzien van twee hijsbuizen. De stelcon N-plaat kenmerkt zich door de spanningen die optreden geheel op te vangen door het beton zelf.  Deze platen zijn dus alleen voorzien van transport wapening.

Stelconplaten N-plaat met Stalen omranding
Deze stelconplaat kenmerkt zich door de Stalen rand die om de zijkanten van de plaat is gemaakt. De randen zijn namelijk voorzien van een warmgewalste stalen hoeklijn. Stelcon heeft deze stalen randen speciaal ontwikkeld voor extra sterkte en aansluiting met het beton. Doormiddel van een verankeringssyteem is de stalen rand met de stelconplaat verbonden.

Steconplaten N-plaat met stalen rand


Stelconplaten met Vellingkant
Dit soort stelconplaat heeft een vellingkant als randafwerking. Heeft u dus niet per se een plaat nodig met stalen rand, dan is dit een prima plaat.
De deklaag heeft een hoge slijtvastheid die wordt verkregen door het extrta veredeld kwarts. Tevens krijgt het de slijtvastheid door de achter elkaar liggende nabehandel processen.

Stelconplaten N-plaat met vellingkant

Offerte aanvragen Stelconplaten N-plaat

Naam
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Type uw bericht