Groenspoorplaten165x55x16cm

Prijs op aanvraag


De ideale weide verharding

De bouw van stallen en toenemende mechanisatie hebben tot gevolg dat ook de toegangswegen naar weiland, koe- en kavelpaden, het zwaar te verduren krijgen.
Daar waar nog geen goede voorzieningen zijn getroffen, ontstaan de bekende beelden van het kapot gereden weiland met diepe moddersporen.
Timmerman beton kan u de oplossing geven. Een nieuw type verhardingsplaat, de groenspoorplaat, die door zijn open constructie één geheel vormt met het weiland. 

De behoefte aan functionele verharding in het agrarisch bedrijf groeit de laatste jaren sterk. Daar zijn goede redenen voor. De transportmiddelen voor de aan- en afvoer van producten worden steeds zwaarder en het gebruik van moderne, zware landbouwmachines neemt alleen maar toe. Daarnaast is er behoefte aan een stevige ondergrond voor de opslag van uw werktuigen en kuilvoer. Al deze toepassingen stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de verharding. Speciaal voor de agrarische sector zijn de groenspoorplaten ontwikkeld die qua toepassingsmogelijkheden en betonkwaliteit voldoen aan de zwaarste eisen. 


Groenspoorplaat 165x55x65


Gewicht: 195kg

Aslast: 10 ton 

 

 

Offerte aanvragen, Groenspoorplaten165x55x16cm

Naam
Telefoonnummer
E-mail adres
Plaats
Uw bericht